Skovbeskyttelse i Danmark og Latinamerika

By:

Verdens Skove er en dansk organisation ,der tidligere var kendt som Nepenthes. I dag arbejder de både indenlands og udenlands for at forbinde indbyggerne med den lokale natur, og skabe bedst mulige forhold for skovenes overlevelse og mangfoldighed. Som støttemedlem kan du være med til at gøre en stor forskel for verdens skove.

30 års erfaring med udviklingsarbejde i regnskoven

Verdens Skove har 30 års erfaring med skovforvaltning og udviklingsarbejde i regnskoven i Latinamerika. De bruger deres erfaring til at fortsætte kampen for verdens skove med nye initiativer, der kan vække opmærksomhed både blandt befolkningen og hos de politiske beslutningstagere.

Hver tredje sekund forsvinder et område tropisk regnskov på størrelse med en fodboldbane. Det er ikke for sjov, når Verdens Skove søger nye medlemmer til at øge deres ressourcer til at kunne yde en indsats i lande som Honduras, Panama og Amazonas. Det handler om at bevare en af verdens lunger, at sikre en verden med mangfoldigt dyre- og planteliv til fremtidige generationer.

Støt regnskovene med et regnskovscertifikat

En meget konkret måde, du kan hjælpe på, er ved at købe et regnskovscertifikat. Med et regnskovscertifikat investerer du i et lille stykke regnskov i Nicaragua, som på den måde beskyttes mod fældning. Det betaler sig! Se resultater fra områder med regnskov på hjemmesiden.

Posted in: Regnskov