Gør en forskel med Verdens Skove

By:

Ønsker du at være med til at gøre en forskel for skovene i Danmark og Latinamerika? Verdens Skove er en dansk organisation, som engang hed Nepenthes. De arbejder med skovforvaltning og udviklingsarbejde i udvalgte lande, hvor skovene har brug for særlig beskyttelse. Med et regnskovscertifikat kan du frede et stykke skov, og være med til at sikre en grøn fremtid med mangfoldig natur for fremtidens generationer.

Køb et regnskovscertifikat online

Der er ikke lang vej til handling, hvis du ønsker at gøre en forskel for et stykke regnskov i Latinamerika. Hos Verdens Skove kan du investere i et regnskovscertifikat, som beskytter et stykke oprindelig regnskov i Nicaragua. Hjælpen fra organisationens støttemedlemmer gør en stor forskel for miljø og lokalbefolkningen i Nicaragua, og på hjemmesiden kan du se billeder med de resultater, deres arbejde kaster af sig.

Verdens Skove er aktive i lande omkring Amazonas, som Panama og Honduras. Alle lande med områder af storslået regnskov, som indeholder stor diversitet inden for dyre- og planteliv, som kræver beskyttelse.

Verdens Skove gør en forskel

Verdens Skoves arbejde går ud på at skabe oplysning omkring de problemer, der er forbundet med fældningen og udnyttelsen af regnskoven. De støtter op om initiativer og kampagner, der skal oplyse befolkningen og vigtigheden at bevarelse af regnskoven. Samtidig laver de lobbyarbejde, og prøver at påvirke de politiske beslutningstagere.

Arbejdet gør en forskel! Læs mere på www.VerdensSkove.org.

Posted in: Regnskov