Regnskovene er udsatte

By:

Verdens regnskove er blandt de mest spændende steder vi har på denne klode, og det er samtidigt her, at vi finder nogle af verdens mest eksotiske dyr og planter. Der opdages hele tiden nye dyre- og plantearter, og alene på Borneo over en tidsperiode på blot 3 år, blev der opdaget hele 126 nye arter.

Desværre er vi ikke for gode til at passe på den, og faktisk fælder vi så meget skov, at der hvert år, forsvinder hvad der svarer til ca. 3 gange Danmarks areal regnskov. Vi ødelægger dermed hjemmet for tusindvis af dyr og ikke mindst lokale stammefolk, som i generationer har levet i harmoni med skoven.

Gør en forskel fra kun 214 kroner

Verdens Skoves arbejde består i, at bevare så meget regnskov som muligt, og det gør de blandt andet gennem deres regnskovscertifikater, hvor du fra blot 214 kroner, kan bevare et konkret stykke regnskovsjord på 500kvm.

Der er desuden nogle små og lette fif, som med en lille smule ædfærdsændring, kan være med til at passe på vores klima. En af de letteste ændringer i din dagligdag, er at sige ”Nej tak” til reklamer, og dermed undgå den enorme mænge af reklamer, som ender i ens postkasse hver uge. Gør en forskel i dag.

Posted in: Regnskov