Regnskoven har brug for din hjælp

By:

Regnskovene er blandt de mest eksotiske steder vi har her på jorden, og det estimeres, at over halvdelen af klodens dyre- og plantearter lever i regnskovens områder, og det er på trods af, at regnskoven kun dækker ca. 4 procent at jordens overflade.

Desværre har vi mennesker i årtier hvert år fældet enorme mængder af regnskov for profit, grundet en enorm global efterspørgsel, på blandt andet tømmer og planteolie.

Hvert år fældes der så meget skov areal, at regnskovens områder skrumper med hvad svarer til ca. 4 gange Danmarks areal.

Gør en forskel

Verdens Skoves arbejde består i, at bevare så meget regnskov som muligt, og det gør de blandt andet gennem informationsarbejde, men også politisk arbejde er en stor del af deres dagsorden.

Det politiske arbejde foregår i tæt samarbejde med lokalbefolkningen, og deres mål er, at give de lokale magten over deres land.

Gennem 30 år har Verdens Skove erfaret, at jo mere land de lokale råder over, desto mere regnskov bevares der.

Du kan også hjælpe til hjemmefra, ved at købe et regnskovscertifikat. Med et regnskovscertifikat fra kun 214 kroner, kan bevare et helt konkret stykke jord i regnskoven på 500kvm. Gør som 200.000 andre danskere, og gør en forskel i dag.

Posted in: Regnskoven