Hjælp med at bevare regnskoven

By:

Det bliver konstant omtalt i medierne, hvordan verdens regnskove langsomt bliver fældet, så store virksomheder kan opnå en profit på vores fælles bekostning. Vil du være med til at ændre den uheldige drejning, som er sket på det sidste, så er det nu muligt, idet der er en række organisationer, som har gjort det til deres opgave at bekæmpe udryddelsen af regnskovene.

 

Støt den fælles front

Er du naturelsker, eller vil du bare hjælpe kloden mod en bedre kurs, er det med at hoppe forbi Verdens Skove, hvor du kan donere penge til projekter på flere måder. Du kan handle i deres webshop, købe certifikater eller donere enkeltstående beløb. Uanset hvad du hjælper med, er det et positivt bidrag, og dine penge vil bestemt ikke blive spildt. Pengene vil blive brugt på regnskoven fra Amazonas, som du helt sikkert har hørt om, men ligeledes vil dine donationer gå til de mange andre steder i verden, hvor der også er regnskove.

Lyder det som et projekt, du kunne være interesseret i at hjælpe, er det med at hoppe forbi Verdens Skove allerede i dag. På deres side kan du endvidere læse lidt om de mange bedrifter, de har gjort sig med de støttepenge, der er blevet tildelt.

Posted in: Regnskoven