Hjælp med at redde regnskoven

By:

Verdens regnskove lider under et stort pres, og det er både vores og virksomhedernes skyld. Regnskoven rummer et utroligt og fascinerende dyre- og planteliv, som ikke findes nogen andre steder. Alt dette står dog til fare for udryddelse pga. vores overforbrug og virksomhedernes brændende ønske om en høj profit – koste hvad det vil. Regnskovene er med til at lindre og bearbejde vores store CO2-udslip, men alligevel bliver der fældet store områder hele tiden. Hvis du føler, at du ikke kan gøre noget over for denne sandhed, tager du fejl. Der er nemlig altid noget, du kan gøre for at bevare verdens regnskove – og ikke mindst vores alle sammens grønne jord.

Doner til Verdens Skove

En af de ting, som du kan gøre for at stoppe fældningen af regnskov verden over, er ved at donere penge til den organisation, der hedder Verdens Skove. Dette kan bl.a. gøres igennem deres onlineshop ved køb af et regnskovscertifikat. De gør nemlig et stort stykke arbejde for, at regnskovene og dyrelivet her skal bevares og reddes.

Deres arbejde har over de sidste 30 år resulteret i, at 88.300.000 m2 tropisk skov er blevet bevaret. Måden de gør dette på er netop igennem din donation og deres tætte samarbejde med de mennesker, der lever i regnskovene. Nu er det din tur til at gøre en indsats, og det kan du gøre ved at støtte Verdens Skoves arbejde.

Posted in: Regnskov