Gør en forskel

By:

Regnskoven er blandt de mest eksotiske steder vi har her på jorden, og det er også i disse områder, at over halvdelen af klodens dyre- og plante arter findes.

Det er på trods af, at regnskoven kun dækker ca. 6 procent af den samlede areal på kloden.

Oprindeligt dækkede regnskoven 14 procent af kloden, men grundet en stor global efterspørgsel på blandt andet tømmer, har vi mennesker i generationer fældet enorme mængder af regnskov for profit.

Ikke nok med at vi fælder de træer som renser vore alles luft, så er der en enorm mængde af forurening knyttet med fældningen af disse skovområder.

Regnskoven har brug for din hjælp

Verdens Skove er en miljøorganisation som arbejder for at bevare regnskovens områder. Det gør de blandt andet gennem politisk arbejde, hvor de forsøger at give lokalbefolkningen rettighederne over skoven. På denne måde bevares der større arealer skov hvert år.

Du kan også selv gøre en forskel i dag, ved at købe et regnskovscertifikat fra kun 214 kroner. Med sådan et regnskovscertifikat, bevarer du et konkret stykke regnskovsjord på 500kvm. i regnskoven i Nicaragua.

Gør som 200.000 andre danskere ellerede har gjort, og vær med til at gøre en forskel i dag. Læs mere om deres arbejde på hjemmesiden.

Posted in: Regnskov