Skovens arealer forsvinder

By:

Regnskoven er blandt de mest eksotiske steder vi har her på jorden, og det estimeres, at over halvdelen af verdens dyre- og plantearter lever i disse skovområder.

Regnskovens områder strækker sig over store arealer omkring ækvator, hvor klimaet er varmt og fugtigt, hvilke giver de rette omstændigheder til en masse eksotiske omgivelser.

På trods af, at vi har disse utrolig smukke og spændende omgivelser, som danner rammerne for sådan utrolig eksotiske dyr og planter, så fælder vi desværre hvert år enorme mængder af skovens træer for profit.

Ikke nok med at vi ødelægger disse smukke omgivelser, så udledes der helt enorme mængder af CO2 i forbindelse med disse fældninger.

De estimeres, at ca. 15 procent af verdens samlede menneskeskabte CO2-udledninger stammer fra fældningen af disse skove.

Gør en forskel

Verdens Skove er en miljøorganisation, som arbejder med at bevare så store arealer af regnskov som muligt. Det gør de blandt andet gennem politisk arbejde, hvor deres mål er, at give lokalbefolkningen flere rettigheder over netop disse områder.

Du kan også være med til at gøre en forskel, ved at købe et regnskovscertifikat fra orginationsens hjemmeside, hvor du fra kun 214 kroner, bevarer et helt konkret stykke regnskovsjord på 500kvm.

Gør som 200.000 andre danskere, og vær med til at gør en forskel i dag.

Posted in: Regnskoven