Verdens Skove svarer på spørgsmål om regnskoven

By:

Der er mange, som i årevis har tudet dig og mig ørene fulde af, hvordan vi skal opofre os for at redde jorden, og det har nærmest være som en krig, og vi ved alle, at det første offer i en krigssituation er sandheden, så da jeg stod med en masse spørgsmål, fik jeg svar hos verdensskove.org, og der var ikke nogle spørgsmål, som var for dumme, jeg fik svar på alt og fik samtidig set de produkter, som de bruger i deres kamp for at give os en fremtid med regnskoven. De sælger alt fra plakater til rejser og certifikater på, at du nu ejer et stykke af regnskoven i Nicaragua. Det er ikke mange, som kan sige det endnu, for håbet er jo, at der kommer til at være mange som køber et stykke og sikrer dens fremtid.

Sjove items

Jeg besluttede mig til, at jeg gerne ville støtte det hele med et plant selv træsæt, for ja det har de også i deres sortiment. For 400 kroner får du et plant selv træ, som støtter en regnskov og mulighederne for at bevare den, noget som der burde være flere, som gjorde. Alle instrukser følger med, og der er ingen kvaler i at plante selve træet, det er noget, som kan være med til at gøre mange ting parat til de kommende generationer, og lidt god karma skader jo ikke, man ved i det mindste, at man har gjort sit til at sikre skoven, dyrene og de tilhørende myriader af liv.

Posted in: Regnskov