Alverdens flora og fauna

By:

Jeg har, som mine børnebørn gør i dag, nydt at se den mangfoldighed, der er i regnskovens flora og fauna, og de slugte, som jeg gjorde, alle udsendelser om dyrelivet og de fantastiske planter. Men det er ikke noget, som vil vare ved. I mange år nu har vi mennesker skovet og ødelagt så meget af regnskoven, at de dyr, som vi alle elsker at se, er ved at dø af mangel på habitat og føde og for meget menneskelig indblanding, i hvad der i årtusinder har været deres normale område.

Stor hjælp for få penge

Der skal noget til, før vi kan redde Moder Jord, men jeg skal altid huske mig selv på mange bække små og andre ordsprog i den retning. Og jeg ved, at du som jeg kan være en af dem, som gør en forskel. Du kan købe en digital del af en regnskov, som så er sikret mod at blive skovet og brændt ned i fremtiden, det er ikke mange penge, som det vil koste dig, men det er en investering i dine børn og børnebørns fremtid. Jeg ved, jeg har tænkt meget på, at jorden ikke er min, jeg låner den jo bare, og den skal leveres tilbage en dag.

Posted in: Regnskov