Regnskoven er jordklodens eksotiske oase

By:

Regnskoven findes omkring ækvator i områder som Sydamerika, Afrika, Asien og Australien. Verdens største regnskov ligger i Amazonas og dækker over 8 mellem- og sydamerikanske lande, og har et samlet areal på hvad der svarer til ca. 155 gange Danmarks areal! Selvom dette er et kæmpe område på vores blå planet, så bliver regnskoven mindre for hvert år. Regnskoven dækkede engang ca. 14% af jordens overflade, hvilket i dag er blevet reduceret til blot 6%. Dette skyldes at vi mennesker fælder gigantiske arealer af skov hvert år. Denne nedfældning af skoven, er blandt andet et resultat af, den hvert år stigende efterspørgsel på tømmer, grundet vores stigende globalisering.

Verdens Skove arbejder tæt sammen med lokalbefolkningen

Verdens Skove har de seneste 30 år arbejdet på at redde den regnskov vi har tilbage, og på at give lokalbefolkningen de redskaber det kræver, for at leve i harmoni med skoven.

Meget af dette arbejde består i, at føre politiske- og informationskampagner, som netop kan give lokalbefolkningen den viden det kræver, for at bevare skoven bedst muligt.

Fra bare 214 kroner, kan du være med til at gøre en forskel gennem et regnskovscertifikat. Med dette regnskovscertifikat, kan du være med til at bevare et helt konkret stykke regnskovsjord i Nicaragua.

Posted in: Regnskov