Red et stykke regnskov med et Regnskovscertifikat fra Verdens Skove

By:

Verdens Skove udfører arbejde i både ind- og udland, og i regnskovene hjælper de lokalbefolkningen til at bevare regnskoven gennem politisk arbejde, kampagner, lokale projekter og oplysningsarbejde, som sammen bidrager til en sundere natur i verden. Nogle af Verdens Skove projekter består bl.a. i, at skabe en indkomstskilde til lokalbefolkningen, så de ikke er tvunget ud i ulovlig eller ikke bæredygtigt fældning af regnskoven omkring dem.

 

Nicaragua er Latinamerikas største land med kyster til både det Caribiske hav og Stillehavet. I øst finder vi verdens i dag største tilbageværende regnskov, som desværre bliver mindre og mindre for hvert år. I dag er der blot 25% tilbage af den oprindelige regnskov.

Rydning af skoven, er ikke blot et problem for dyrene og menneskerne som mister deres hjem.

Processen i at rydde så store arealer med skov, står samlet set i dag for ca. 10% af verdens Co2 udledning, hvilket har en kolossal negativ effekt for hele jordens befolkning, og ikke kun folk i og omkring regnskovene.

 

Med et regnskovscertifikat fra Verdens Skove, er du med til at bevare regnskoven i Nicaragua, og for kun 214 kroner bevarer du et helt konkret stykke regnskov på 500 kvm. Beløbet er fradragsberettiget, og kan derfor trækket fra i SKAT. Hvis du oplyser CPR-nummer når du foretager købet, søger Verdens Skove for at indberette dit køb hos SKAT for dig.

Posted in: Regnskoven