Vi kan ikke overleve uden regnskovene

By:

Engang fyldte regnskovene 14% af jordens overfalde, i dag er dette reduceret til 5-6%. Hvis denne negative udvikling fortsætter, vil det få fatale konsekvenser for os alle. Derfor er det vigtigt, at vi bremser ødelæggelserne og udryddelsen af regnskovene. Vi har brug for, at regnskovene overlever, og det har du utallige dyre- og plantearter, der lever der også. For ikke at tale om de mennesker, der lever i dette skrøbelige økosystem.

Giv din støtte

Det kan virke som en umulig opgave at bremse virksomhedernes store udryddelser, men i virkeligheden er der mange ting, som du kan gøre. For det første kan du give din støtte til Verdens Skove igennem donationer, f.eks. ved at købe et regnskovscertifikat i deres onlineshop. Ved køb af disse certifikater redder du hver gang 500kvm regnskov. For noget andet kan du være med til at skabe et marked for de bæredygtige regnskovsprodukter. Når du er med til det, er du samtidig med til at støtte regnskovens beboers økonomi, hvilket er med til at bremse fældningen.

Verdens Skove gøre en stor indsats for at bevare den nuværende regnskov. De er hele tiden i tæt samarbejde med skovenes beboer, og de kæmper for, at skovens rettigheder skal overdrages til dem. Igennem de sidste 30 år har Verden Skove sørget for, at der er blevet reddet og bevaret store områder af regnskoven, og netop derfor er de dine penge værd.

Du kan læse meget mere om, hvordan du kan hjælpe på https://www.verdensskove.org/.

Posted in: Regnskov