Hjælp Verdens Skove med at bevare regnskoven

By:

Livet i regnskoven er unikt, fordi her findes et stærkt specialiseret samspil mellem dyr og planter. Mange af de planter og dyr, der lever i regnskoven, kan ikke leve andre steder, fordi miljøet i regnskoven er unikt og ikke sådan lader sig genskabe. Selvom regnskoven er ekstrem vigtig for klodens klima, bliver adskillige tusinde kvadratkilometer fældet. Derfor er skovene afhængige af støtte.

Ved at bevare regnskovene, kan man redde de tusindvis af dyre- og plantearter, der lever i regnskoven, og man kan være med til at bremse den voldsomme CO2-udledning, som er én af de store konsekvenser ved skovrydning.

https://www.verdensskove.org/ kan du støtte regnskovene ved at købe et regnskovscertifikat. På den måde bevarer du et stykke af den mangfoldige regnskov. Certifikaterne er smukke og dekorative, og de er dit bevis på, at du har støttet et konkret regnskovsområde.

Verdens Skove har 30 års erfaring med skovforvaltning og udviklingsarbejde mange forskellige steder i verden. Nu arbejder vi i Honduras, Nicaragua og Panama. Det er vigtigt for os at arbejde i tæt samarbejde med de folk, der bor og lever i skovene. Vi ønsker at styrke det oprindelige folks rettigheder til skoven. Vi hjælper dem med at forsvare deres områder og lærer dem en bæredygtig anvendelse af skovene, som vil sikre at regnskoven bliver bevaret for fremtidige generationer.

Posted in: Regnskoven