Hjælp miljøet – her er 2 råd

By:

Miljøet er under hårdt pres, og det er noget alle ved. Derfor er det vigtigt, at du selv gør en indsats, idet mange små indsatser i sidste ende kan have en stor betydning. Her i artiklen får du to råd, du kan tage til dig.

Hold regnskoven i live

Regnskovene omkring i verden har stor betydning for miljøet, eftersom de mange træer er med til at binde samt optage Co2, hvorfor de store skove er med til at bekæmpe klimaforandringerne. Kan du ikke selv deltage aktivt i kampen med regnskovene, kan du donere penge til Verdens Skove. Dette er en organisation, som kæmper for bæredygtighed, og de forsøger at opretholde skove i ind- og udland. Vil du hjælpe med at redde regnskovene, så hop forbi her hvor du også kan læse om organisationens seneste præstationer.

Sluk for strømmen

Dette er et simpelt råd, men husk nu at slukke for strømmen hver gang, du forlader et rum – og det er, selvom du bare lige skal et eller andet. Sluk for computeren, lyset og alt andet. Du vil spare på din elregning, men samtidig hjælper du miljøet. I forbindelse med det at spare på strømmen kan det også være en idet at skifte til elsparepære. Det mindsker ligeledes din elregning, og samtidig er det utrolig sundt for miljøet.

Du fylder ikke meget på verdensplan, men du kan stadig medvirke til et bedre miljø.

Posted in: Regnskoven