Deltag i kampen for kloden

By:

Det står ikke godt til med vores lille klode, når det kommer til global opvarmning. Vi sviner nemlig som aldrig før, hvilket med sikkerhed vil gå ud over fremtidige generationer, hvis der ikke bliver gjort noget nu og her. Eksempelvis bliver der fældet løs af regnskoven, og det har en særdeles negativ indvirkning på miljøet, eftersom træer optager utrolig meget Co2.

Dermed mister vi altså noget af vores forsvar, når der bliver fældet træer i regnskoven. Heldigvis kan du deltage i kampen mod denne udvikling, uden det kræver det store arbejde fra din side.

 

Giv penge til organisationer

Det er ikke sikkert, at du selv har tiden til at tage ned og beskytte skovene aktivt, og er det tilfældet, kan du i stedet sende penge til organisationer, som gør netop dette. Verdens Skove er en af disse, og de laver konstant aktiviteter i regnskovene med henblik på at bevare dem. Du kan på deres hjemmeside verdensskove.org støtte dem ved at købe regnskovscertifikater, men du kan også donere enkelte beløb eller købe ting i deres webshop. Der er kort sagt mange måder, men uanset hvad du vælger, skal du vide, at dine penge er givet godt ud. Inde på siden kan du læse om, alle de positive ting Verdens Skove har opnået.

Posted in: Regnskoven