Bevar 500 kvm skov for 214 kroner

By:

Rigtig mange skove har brug for akut nødhjælp, hvis dyrearterne i området ikke skal forsvinde. Der bliver nemlig fældet løs af skovene på verdensplan, og specielt regnskovene har det utrolig hårdt for tiden. Store virksomheder tænker nemlig ikke på miljøet og dyrelivet – nej, de tænker på profit, hvilket går ud over skovene. Kunne du tænke dig at bidrage til at ændre denne negative udvikling, er det muligt, og det koster altså ikke det hvide ud af øjnene.

Køb et regnskovscertifikat

Det er ikke sikkert, at du har mange penge tilovers, når regningerne er betalt. Har du dog 214 kroner, kan du købe et regnskovscertifikat hos Verdens Skove, og på den måde hjælper du med at bevare 500 kvadratmeter af regnskoven i Nicaraguas. Når du køber et certifikat, vil du få tilsendt et diplom, som du kan hænge op derhjemme, så du ved, at du har været med til at støtte en god sag. Har du dog ikke lige 214 kroner, kan du altid donere et enkeltstående beløb, som passer til netop dit budget.

Det kræver ikke mange penge at støtte en god sag, og med bare få hundrede kroner kan du hjælpe de mange regnskove helt utrolig meget, så kom i gang i dag.

Posted in: Regnskoven